Osoi Subs ve Şeytan Blues #2

010.png

Bir güncelden daha merhabalar. Bu başlıklı ikinci güncelimiz. Nedeni is açık. Ore to Akuma no Blues‘un sonuna geldik. Seri hala devam ediyor ancak, bölüm çıkma aralığı düzensiz ve İngilizce çevirisinin gelme aralığı daha da düzensiz. Bölüm geldikçe seriyi güncelleyeceğiz. Serinin tamamını Shinku Çeviri ile beraber yaptık. Ona da bir teşekkür edelim.

Çevirisine uzun süre önce başlanan ve bitirilen Itoshi no Kana adlı manganın editine başladım. Bölümler grubun adına yakışır sıklıkta gelecek.

MangaHD ile ortak serimiz Kaijuu no Kodomo‘dan da bir bölüm var. Haftasonu o seriden iki bölüm daha gelir büyük ihtimal.

Grubun adına yakışır diğer bir serimiz Solanin‘den de tadımlığımız var.

Blavet serimizden ise 3 bölüm var. Bu seride ilk güncele geldiğimizde İngilizce’ye çeviren grup kapanmıştı. Biz de o yüzden seriyi durdurulanlara almıştık. Ancak geçen gün fark ettik ki kapanan grup açılmış ve manganın tümünü çevirmiş bile. Böylelikle bu serimizi de devam edenlere taşıyoruz tekrardan.

I am a Hero‘nun İngilizce çevirisine başka bir grup devam etmeye başlamış. Ancak pek güvenemiyoruz. En azından 1 cilt bitirsinler, sonra biz de hızlıca yetişiriz. Çok kısa bir sürede Türkçe çevirisini İngilizce güncele taşımıştık zaten.

Sanırım bu kadar. Sonraki güncelde görüşürüz.

Blavet: 9, 10, 11

Itoshi no Kana: 1

Kaijuu no Kodomo: 10

Ore to Akuma no Blues: 28, 29

Solanin: 13

 

3 thoughts on “Osoi Subs ve Şeytan Blues #2

Yorum Bırakın