Şanssızlık

Grubu nasıl bi’ zamanda açtıysak artık çevirmeyi düşündüğümüz seriler başka gruplar tarafından da çevriliyor. Bu serilerden ilki Oyaji. Aslında bunun için çevriliyor demek yanlış olur çünkü manganın çevirisi MangaTürk Çeviri tarafından tamamlandı. Zaten onlar ilk iki cildini çevirmiş ve sonra projeyi bırakmışlardı. Ama geçenlerde 3. ve son cildi de çevirip eklemişler. Kesinlikle okunması gereken bir manga

Diğeri ise Yotsubato! serisi. Biri bireysel, biri de grup bazından bizim dışımızda iki çeviri daha var. Elimizde 30. bölüme kadar falan çeviri var ama şans yok. Zaten yavaşız, geçecekler bizi. Ve bu hafta tembellik ettim 12. bölümü editlemedim. Ama her halükarda devam edeceğimiz son derece eğlenceli bir seri.

Sonra henüz yayınlamadığımız bir manganın çevirisini yaparken bilgisayar durduk yere kendini resetledi. Çeviriyi hiç kaydetmediğim için de autosave klasöründe de yoktu çeviri. 10 sayfa falan çevirmiştim. Sonra başlarım lan böyle işe diyerek bölümün tamamını çevirdim, güzel oldu. Bayram sonrası yayınlamaya başlarız galiba.

Bu hafta bir de Mangafox lobisinin oyununa geldik. Fi tarihinde çevirip editlediğim Terebi Bakari Miteru to Baka ni Naru adlı one shot aslında 1 cilt ve 8 bölümden oluşuyormuş. Bunu öğrenmiş olsam da uğraşacak değilim. Ahım şahım bir şey de değil zaten. Tek bölüm yeterli bence.

Güncel de şöyle;

Isshukan Friends – 02

Michiko to Hatchin – 14

Bremen – 1.1

Terebi Bakari Miteru to Baka ni Naru -0ne shot-

2 thoughts on “Şanssızlık

  1. Hahahahah one shotta iyi gol atmış Mangafox 😛 Gerisi için teşekkürler. Eliniz dolu ama bir gün çok büyük bir fansub grubu haline gelirseniz Diamond no Ace mangası iyi giderdi Osoi’ye 😀 Güncel için elinize sağlık 🙂

Yorum Bırakın